ŞEHRİVAN ÖZEL/ÖMER FARUK TOKTAŞ-  Van’da hizmet sektörüne her geçen gün yeni bir halkanın eklendiği son günlerde açıldığı ilk günden bu yana lezzet müdavimlerinin uğrak mekânı olan Han Döner kaliteli hizmet anlayışı ile Vanlılara hitap etmeye devam ediyor. Sektördeki diğer işletmelerden farklı olarak 30 yılı aşkın süredir bu alanda hizmet vermiş ustaları bünyesinde barındıran Han Döner hijyen, lezzet, kalite anlamında standartların üstünde bir anlayışla şimdiden Vanlının gönlünde taht kurmuş durumda. Tamara Otel karşısında bulunan şehrin önemli noktalarından birinde geniş ve ferah bir mekânda hizmet sunan Han Döner uygun fiyatları ile de göz dolduruyor. Ses getiren bir açılış ile Temmuz ayının başında hizmete giren Han Döner kısa bir süre içerisinde ulaştığı geniş müşteri kitlesi ile de adeta kalitesini gözler önüne seriyor. Şehrivan olarak kısa bir süre içerisinde şehirde bu denli bir yankı uyandıran Han Döner’i yerinde inceleyerek elde etmiş oldukları başarının sırrını gazetemize taşıdık.

“ESNAFLIK BİZİM İÇİN ASIRLIK GELENEK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Han Döner Kurucu Yetkilisi Yusuf Öğünmez şu şekilde konuştu: “Van’da çeşitli sektörlerde asırlık bir gelenek haline gelmiş şekilde 1925 yılından bu yana aile olarak esnaflık anlamında hizmet sunuyoruz. Bende bu anlayış ile ailem tarafından başlatılmış bu geleneği hâlihazırda sürdürdüğüm çeşitli sektörlerde ki hizmet ile devam ettiriyorum. Han Döner de 30 yıldır sürdürdüğüm esnaflığımın son dönemdeki eserlerinden biri oldu. Gerçekten oldukça kıymetli geri dönüşler ve büyük bir rağbet ile karşı karşıya kaldık açıldığımız ilk günden itibaren. Bu da insanı yaptığı işten ötürü gururlandırıyor ve ne kadar doğru adımlar attığımızı bize gösteriyor.”

"GÜÇLÜ BİR ORTAKLIKLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Sektörün önde gelen isimleri olan Nizamettin Siyahtaş ve Sıddık Öztunç ile başlatmış oldukları ortaklık neticesinde başarılı işlere imza attıklarını belirten Öğünmez "Yürütmüş olduğumuz işleri daha iyi yerlere getirmek ve tüm Van halkını bu hizmetlerle buluşturmak adına yine bu sektörde büyük çalışmalara imza atmış ve hem işletmecilik anlamında hem de ustalık anlamında adeta şehirde bir öncü olmuş Nizamettin Siyahtaş ve Sıddık Öztunç gibi isimlerle yollarımız birleştirdik. 2008'den bu yana kendileri ile oluşturduğumuz ortaklıkla döner anlamında Van'ı çok kaliteli bir hizmetle buluşturduk. Bu anlamda kendilerinin de yapmış olduğumuz ve yapacağımız işlerde gerçekten çok büyük emekleri var." dedi.

“USTALARIMIZ ALANININ EN İYİLERİ”

Sunmuş oldukları hizmeti başarıya ulaştırmak ve en iyi seçenek yapmak adına alanında nam salmış ustalarla çalıştıklarını belirten Öğünmez “Bu anlamda hizmetlerine devam eden şehirde birçok marka ve isim var. Bizim farkımız; yıllardır bu markalardan ve isimlerden almış olduğumuz hizmeti görüp eksikliklerin bilincinde olarak her anlamda kusursuz bir anlayış ile yola çıkmak oldu. İş yerimizi, markamızı belirledikten sonra bu hizmeti tam anlamıyla sunabilmek adına birlikte çalışacağımız insanların alanlarında bir numaralı isimler olmasına gayret ettik. Bu anlamda da güçlü bir ortaklık ile hem işletmecilik hem ustalık anlamında önemli isimler olan Nizamettin Siyahtaş, Sıddık Öztunç, Ahmet Kamber, Mehmet Kamber,Mehmet Aslan ve Barış Cığal gibi bu sektörde adından söz ettiren 30 yılı aşkın sürelik tecrübeleriyle işlerinin hakkını veren ustalarımızla çalışma fırsatı oluşturduk. Buda değerlerimizle ve farkımıza artı kattı.” Diye konuştu.

“ÜRÜNLER BİRİNCİ SINIF İNSANLAR RAĞBET GÖSTERİYOR”

Kullanmış oldukları ürünlerin günlük ürünler olduğunu ve özel soslarla bir gün öncesinden terbiye edildiğini belirten Öğünmez “Ürünlerimizin tümü günlük hazırlanan taze ve birinci kalite ürünlerdir. Etlerimizi kendimize özel soslarla birer gün öncesinden terbiye edip pişirmeye hazır hale getiriyor ve vatandaşlarımıza bu şekilde sunuyoruz. İş yerimize her gelen müşterimizden de lezzet anlamında olumlu geri dönüşler aldık. Yarattığımız bu olumlu izlenimin etkisidir ki insanlar merak içerisinde buraya gelip arkasında asırlık bir tecrübe bulunduran bu yeni markayı görmek istiyor.” İfadelerini kullandı.

“SEKTÖRDE BİR NUMARA OLMANIN TEK ADAYIYIZ”

Ailelerin gönül rahatlığı ile oturabilecekleri bir alana ve özel davetlere ev sahipliği yapabilecekleri geniş bir mekana sahip olduklarını belirten Öğünmez “Özel davetler, toplantılar için oldukça geniş bir mekâna sahibiz. Bu anlamda da en iyi şekilde ev sahipliği yapabileceğimize canı gönülden inanıyoruz. Ailelerimizin gönül rahatlığıyla gelip oturabilecekleri sıcak bir aile salonumuz da var. Hatta bu davetler kapsamında burada gün yapan kadın müşterilerimiz oluyor. Sunmuş olduğumuz bu hizmetin bu denli hızlı bir şekilde olumlu tepkiler toplamaya devam etmesi halinde kısa bir süre içerisinde bu ağın genişlemesini ve Han Döner’i Van’ın her yerinde görmenin çok uzak olmadığını düşünüyorum. Tüm Van Halkını sunmuş olduğumuz bu hizmeti gelip yerinde görmeleri için iş yerimize davet ediyoruz. Sektörde bir numara olmanın en önemli ve tek adayıyız.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim