AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, İl Başkan Yardımcısı Hekim Karabıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, Bahçesaray Belediye Başkana Aday Adayı Muhammed Affan Orhan ve il yönetiminin yanı sıra kollarından bir grup ile birlikte Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaları ve yönetimi ziyaret etti.

HASTALAR MEMNUN

Beraberindeki ekiple birlikte Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Gülşen Orhan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Özcan Öktem ile birlikte iki ayrı servisi dolaşarak, serviste yatan hastaları odalarında tek tek ziyaret etti. Geçtiğimiz günde Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastalarla bir araya gelen Orhan dünde bu ziyaretlerine devam etti. Hastane başhekimi Öktem ile birlikte hastaları ziyaret eden Orhan hastaların sıkıntılarını dinledi. Hastane ile ilgili hastalara sorular soran Orhan, hastaneden memnun olup olmadıklarını, doktor ve hizmet anlamında sıkıntılar yaşayıp yaşamadıklarını sordu. Hastalar ile tek tek ilgilenen Orhan sıcak ve samimi davranışları ile hasta ve hasta yakınları tarafından sıcak bir şekilde karşılanırken, hasta yakınları Orhan ikramlarda bulundu. Hasta ve hasta yakınları hastaneden ve hastane personellerinde çok memnun olduklarını belirterek, hükümetin sadece sağlık konusunda değil diğer birçok alanda bu memlekete çok şey kattığını belirttiler.

HASTALARA YENİ HASTANELERİ ANLATTI

Ayrıca hemen hastanenin yanında yeni yapılan hastaneler hakkında da bilgiler veren Orhan, sağlık konusunda daha iyi yerlere geleceklerini belirtti. Hastanelere yeni inşaatları da gösteren Orhan, “Şükürler olsun ki bu hastane Van’ın sağlıktaki sıkıntılarını bir hayli hafifletti. Hele de deprem sürecinde bu kente büyük katkıları oldu. Şimdi sağlıkta çok daha rahatız. 5 yıldız konforundaki bu hastane bizim de gururumuz oldu. Ama bu da yeterli değil ve gördüğünüz gibi işte yeni hastanelerin de inşaatı yükseliyor. Bu hastaneler ile birlikte Van artık Ankara’ya ve diğer illere mahkûm kalmaktan da kurtulacak. İnşallah sağlıkta güzel günler bizi bekliyor.” Dedi. Sonrasında Hastane Başhekimi Öktem ile birlikte hastane personelini de ziyaret eden Orhan, personelin durumunu ve hastanenin bir sıkıntısının olup olmadığını sordu. Hastane personelinden de bilgiler alan Orhan daha sonra beraberindeki ekip ile birlikte hastaneden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim