AK Parti’nin 5. Olağan Kongresinde yeniden başkan seçilen AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Van Osmanlı Ocakları İl Başkanı İlyas Akkoyun, beraberindeki yürütme kurulu üyeleri ile kongreden yeniden başkan seçilen Nayif Şabu’yu makamında ziyaret ederek, tebriklerini ileterek, bundan sonraki süreçte başarılarının devamını diledi.

Van Osmanlı Ocakları İl Başkanı İlyas Akkoyun, Nayif Şabu’nun deneyimli bir siyasetçi olduğunu belirterek, yeniden seçilmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dilen getiren AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, ise AK Parti’nin en güçlü olduğu ilçenin Tuşba olmasının bir tesadüf olmadığını, yoğun bir çalışmanın sonucu olduğunu belirtti.

Yerel seçimlerin Tuşba İlçesi açısından iyi geçtiğini belirten Şabu, 2015 Milletvekili seçimlerine yönelik çalışmaların da hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Çalışma ekiplerini iyi kurduklarını belirten Şabu, ekip bünyesine yeni isimlerin eklendiğini, seçim çalışmaları mahalle mahalle, köy köy dolaşarak yapacaklarını ifade etti. Halkın sorunlarının çözümü için büyük uğraşlar verdiğini belirten Şabu, bundan sonra da bu sorunların çözümü için gayret göstereceklerini belirtti.

OSMANLI OCAKLARINDAN BİR ZİYARETTE YYÜ’YE

Osmanlı Ocakları heyeti AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu’ya yapılan tebrik ziyaretinin ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı ziyaret etti. Burada Battal’la fikir alışverişinde bulunan heyet, özellikle YYÜ bünyesinde açılan Osmanlıca kursu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim