"Hayat ve Hikmet Okulu" sloganı ve felsefesiyle yola çıkan Özel Çınar Eğitim Kurumları, tecrübeli öğretmen kadrosu seçkin ve zengin yayınlarıyla bir ilke daha imza atarak Van'da yerel yayın yapan bir televizyon kanalı olan Akdamar TV'de tecrübeli kadrosuyla canlı ders eğitimlerine başladı.

IŞIK: BİR İLKE İMZA ATTIK

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan eğitimci Mehmet Fatih Işık, Dünya’yı küresel çapta tehdit eden Koronavirüs Hastalığı’nın (COVİD-19) etkisinin Türkiye'de de hissettirmesiyle birlikte kamu ve özel bütün eğitim kurumlarının zorunlu olarak eğitime ara verdiğini anımsattı. Işık, Özel Çınar Eğitim Kurumlarının küresel bir tehdit olan bu felaket karşısında, sermayeden önce öğrencilerini öncelikli olarak düşünen yeni dinamik ekip kolları sıvayan ve eğitimde örnek olacak bir adıma daha imza attığını kaydetti. 

IŞIK: CANLI DERSLERE BAŞLADIK VE ADETA SINIFI HER EVE TAŞIDIK

Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özel Çınar Eğitim Kurumları'nda "Kaosa ve ilkesizliğe yer yoktur !" parolasıyla kolları sıvadık. Yılların tecrübesi ve yönetme başarısına sahip olan güçlü yönetim, öğrencilerinin mağdur olmamaları için hiç zaman kaybetmeden Van'da yerel yayın yapan bir televizyon kanalı olan Akdamar TV'de, tecrübeli kadrosuyla canlı derslere başladık ve adeta sınıfı her eve taşıdık. Sınıfı 'her eve taşıdık' diyorum çünkü her şeyden önce eğitimi ilke edinmiş olan Özel Çınar Özel Öğretim Kursu, bu hizmeti sadece kendi öğrencilerine değil faydalanmak ve takip etmek isteyen bütün öğrencilere taşıyarak fırsat eşitliğini sağladık” dedi.

Editör: TE Bilisim