Edremit’in Selahattin Eyyubi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Eş başkanı Bedia Özgökçe Ertan, halkın üretim alanlarından koparıldığına dikkat çekerek, “Biz belediye olarak üretim alanlarını açabiliriz. Bazı model ve örneklerle bu işe başlayacağız. Belediye olarak bu şehir nasıl kalkınır, nasıl daha güzel olur diye büyük bir çabanın içindeyiz” dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi Eş başkanları, merkez ilçe ve mahallerde halk toplantılarına devam ediyor. Edremit İlçesi’ne bağlı Selahattin Eyyübi (Fırat) Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Van Büyükşehir Belediyesi Eş başkanı Bedia Özgökçe Ertan, çalışmalara dair görüş ve önerileri aldı. Düzenlenen buluşmaya HDP Edremit İlçe Eş başkanı Barış Caniş, 31 Mart seçimlerinde Eş başkan adayı olan Medeni Özer, VASKİ Genel Müdürü Şeref Demir, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire

Başkanı Cihan Gümüşlü ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Eş başkan Özgökçe’nin özellikle kadınlar tarafından ilgiyle karşılandığı toplantıda, vatandaşlar sorun ve taleplerini dile getirdi. Sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eş başkan Özgökçe, alınan notlar çerçevesinde çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Eş başkan Özgökçe, “Sizin sorun ve talepleriniz baş göz üstüne. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen iş her ne ise biz bunu yapmaktan kaçınmayız. Borcumuz var diye hizmetten kaçınamayız. Bütün imkânsızlıklara rağmen, elimizdeki kıt imkânları kullanarak hizmet üreteceğiz. Çok kısa bir zamanda toparlanacağız. Bizim yapacağımız birçok iş var. Belediyeye gelir getiren işler yapmaya ihtiyacımız var. Halkımız üretim alanlarından koparılmış ama biz belediye olarak bu üretim alanlarını açabiliriz. Bazı model ve örneklerle bu işe başlayacağız. Biz belediye olarak bu şehir nasıl kalkınır, nasıl daha güzel olur diye o çabanın içerisindeyiz” dedi.

Toplantı aktarılan sorun ve önerilerin not alınmasıyla sona ererken, Eş başkan Özgökçe ve beraberindekiler alkışlandı.

Editör: TE Bilisim