Ömer TOKTAŞ - Şehrivan


Bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Eski Milletvekili Cüneyt Karabıyık, Van Defterdarı Mehmet Durusoy, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Altunbilek, Van Perder Eski Başkanı, Sıdık Tatar, Van Perder Başkanı Faruk Tasan’ın yanı sıra birçok davetli katıldı.

Oruçların açılması ile birlikte açılış konuşmasını yapan Van Perder Başkanı Faruk Tasan, “Birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bugün devlet erkânını ziyaretlerimiz sırasında yerel perakendenin güçlenmesi adına duyduklarımız bizleri daha da heyecanlandırdı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu başkanımıza ve yönetim kurulumuza bizleri onurlandırdığı için sonsuz teşekkürler ederiz ”dedi.

Daha sonra söz hakkı alan Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Altunbilek ise şu sözlere yer verdi: “Öncelikle Gazze’de İsrail tarafından yapılan insanlık dışı uygulamaları şahsım ve Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak kınıyoruz. Zalimin zulmü mutlaka sona erecek ve ilahi adaletin olacağına inanıyoruz. Van ilimiz 2011 yılında yaşadığı depremin yaralarını sararken, bizler yerel zincirler olarak şehrimizi terk etmedik ve marketlerimizi açık tutarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için onlara destek olduk. Yerel marketler kazandıklarıyla yine kentine ve ülkesine yatırım yapıyor. Biz Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak Van ilimizdeki yerel marketleri kucaklayacak ve güçlü olmaları için elimizden geleni yapacağız.”

Editör: TE Bilisim