ŞEHRİVAN HABER-ÖMER FARUK TOKTAŞ-  Kentte özellikle yerli ve yabancı konukların geldiği yaz aylarında oteller büyük doluluk oranları ile karşı karşıya kalıyor. Hatta kimi zaman Vanlılar gelen yabancı konukları kendi evlerinde konuk etme noktasına kadar geldi. Bu anlamda Van’a büyük bir katkı sağlayacak olan ve kurumsal kimliği ile de Türkiye’nin her yerinde kendinden söz ettiren otellerden biri olan Ramada Otel Van’da da hizmete başladı. Edremit Yolu üzerinde eski tuşba otelinin bulunduğu alanda kurulan Ramada Otel Van turizmine bünyesindeki 60 standart ve 11 suit olmak üzere 74 odasıyla hizmet verecek. Ramada’nın kendine has konseptinin hâkim olduğu otel, içerisinde barındırdığı imkânlar ve modern yapısıyla konuklarının beğenisini toplayacak. Basın mensuplarıyla otelde bir araya gelen otel genel müdürü Mustafa Öksüz konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Van’ın ihtiyaç duyduğu bir alanda böylesine bir markayı kent ile buluşturmuş oldukları için gururlandıklarını belirtti.

“OTELİMİZİN EN BÜYÜK ÖNCELİĞİ GÜVENLİK”

İlerleyen zamanlarda otelin arka tarafında bulunan sahile sıfır alanı da otelin imkânları içerisine dâhil edeceklerini ve yakışır bir görünüme kavuşturacaklarını belirten Öksüz “Uzun yıllardır bu sektörde hizmet veriyorum ve Van konusunda oldukça hassas biriyim. Tanıtımlarımızı iyi yaptığımız müddetçe birçok yerli ve yabancı insanı şehrimize çekebiliriz. Ramada gibi bir markayı Van ile buluşturmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. 3 Kasım 2019 itibariyle ziyaretçi kabulüne başladık. Daha yeni açılmış bir oteliz ve otelimizin imkânları çok üst düzeyde. Özellikle tüm odalarımızda kullanılan malzemeler konuklarımızın güvenliği için afetlere özellikle de yangına dayanıklı malzemeler. Tesisimizdeki her şey konuklarımızın konforu ve güvenliği için dizayn edildi. Van’a Ramada ile ilkleri yaşatacağız.” Şeklinde konuştu.

Öksüz açıklamalarının ardından basın mensuplarına otelde bulunan odaları gezdirerek otelin sunmuş olduğu imkânlardan bahsetti. Basın mensupları Öksüz’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim