AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "Gönüllere dokunmak için gönüllere girmek için gönüllerde yer etmek için ve gönül kırgınlıklarını ortadan kaldırmak için bu ramazan ayını vesile kılmamız gerekiyor." dedi.

 

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'nca başlatılan "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Van'a gelen Şahin, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Şahin, burada yaptığı açıklamada, iki yıldır sürdürdükleri "Gönül Köprüsü" projesi ile Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e gönüller arası köprüler kurmayı hedefledikleri söyledi.

 

Etkinliklerini bir haftadır 15 ilde gerçekleştirdiklerini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti: "Bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız ile Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e gönüller arası köprüler kurmak amacıyla yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Biz bütün çalışmalarımızı bütün siyasi faaliyetlerimizi aynı zamanda bir dava şuuruyla ibadet şuuruyla gerçekleştiriyoruz. Van teşkilatımız gazi bir teşkilattır. Van teşkilatımız şehitler vermiş bir teşkilattır. Şehitlerimizin bereketiyle çalışmaları bereketlenen bir teşkilattır. Ben bu vesileyle geride bıraktığımız zaman dilimi içerisinde terörist faaliyetlere kurban olan teşkilat mensuplarımıza ve bütün teşkilatımızdan ebediyete intikal etmiş kardeşlerimizi yüce Allah'tan rahmet diliyorum."

 

AK Parti'nin 15 yıl içerisinde sessiz bir devrim gerçekleştirdiğini belirten Şahin, şu görüşlere yer verdi: "Sizler 15 yılda yaşanan bu sessiz devrimlerin görünmez gizli ve asıl kahramanlarısınız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız,  AK Parti'nin dünyanın önde gelen siyaset aktörleri arasında olmasında ise AK Parti teşkilatlarının, kadın kollarının, gençlik kollarının, gece gündüz demeden hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca yürüttükleri çalışmalar sayesindedir. Tıpkı şu an da olduğu gibi AK Parti teşkilatları Van'ın çok farklı noktalarında ihtiyaç sahibi, şehit aileleri ve gazi aileleriyle ziyaretler gerçekleştirmiştir. Onlarla bir araya gelmektedir. Bu manada ramazan ayını en etkili en verimli şekilde kullanarak idrak etmemiz gerekiyor. Gönüllere dokunmak için, gönüllere girmek için, gönüllerde yer etmek için ve gönül kırgınlıklarını ortadan kaldırmak için bu ramazan ayını vesile kılmamız gerekiyor."

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, 16 Nisan'da halk oylaması sonucunun Türkiye'nin geleceğini aydınlığa taşıdığına değinerek, Van'ın yapmış olduğu çalışmaları ve hizmetlerinin karşılığını misliyle aldığını ifade etti. Van'ın Türkiye'nin ve bölgenin incisi olduğuna işaret eden Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı: "Biz hiçbir ilimizin olumsuz negatif kavramlarla anılmasını istemiyoruz. Biz bölgenin Van'ın beşeri kaynaklarıyla ve potansiyeliyle anılmasını istiyoruz. Bölgenin maddi ve manevi bu anlamda kalkınması için bu güne kadar gösterdiğiniz çabayı bundan sonra da yoğun bir şekilde göstermeye devam edeceğiz. Hep birlikte kutlu yolculuğa baş koymuş bulunmaktayız. Hepimiz aynı yolun aynı davanın yolcularıyız. Davamız büyük Türkiye'yi inşa etme davasıdır. Davamız milletimizi ekmeğini büyütme davasıdır. Davamız ekmeğimizi hakça bölüşme davasıdır. Davamız Türkiye'yi dünya milletleri arasında hak ettiği yere hak ettiği yere taşıma davasıdır. Ülkemizin sorunlarına dertlenerek deva olma davasıdır."

Editör: TE Bilisim