Van’da, demir kapısını kırarak girdiği iş yerindeki kasayı boşaltan hırsızın, işini bitirdikten sonra sendeleyerek çıkması saniye saniye kameralara takıldı.
Olay, saat 04.20 sıralarında İpekyolu ilçesindeki Uğur Sokak üzerinde bulunan bir pide ve lahmacun salonunda meydana geldi. İş yerinin arka tarafındaki demir kapıyı keserek içeri giren hırsız, ilk olarak buradaki kameranın yönünü değiştirdi. Ardından rahat tavırlarla içeri giren hırsız, kasaya yöneldi. Pazar günü olması nedeniyle 350-400 TL’ye yakın bozuk paranın bırakıldığı kasayı açan hırsız, kendisini saniye saniye görüntüleyen kameraya aldırmadan paraları cebine koydu.

SENDELEYEREK ÇIKTI

Buradaki işinin ardından aynı kişiye ait yan taraftaki tavuk döner satışı yapılan iş yerine de giren hırsız, burada da kısa sürede işini görerek çıkışa yöneldi. Çıkışa yönelirken bir an sendeleyerek yürümesi ve sakat şahıs izlenimi vermesi dikkatlerden kaçmayan hırsız, girdiği arka kapıdan tekrar çıkarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde durumu fark eden iş yeri sahipleri, polise haber verdi. Polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

SABAH ÖĞRENDİLER

İş yeri sahibi Kerim Kara, olayı sabah saatlerinde iş yerini açtıkları zaman fark ettiklerini belirterek, “Arka kapıyı keserek içeri girmiş. Buradaki kasaya gelerek içerisinde bulunan 350-400 TL bozuk parayı almış. Yan tarafta da yine bozuk parayı aldıktan sonra çıkıp gitmiş. Polisler gelip incelemelerini yaptılar.” Dedi.

Editör: TE Bilisim