ŞEHRİVAN HABER: Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Say tarafından organize edilen etkinlikte İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Vanlılarla bir araya geldi.

Nur Tatar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa halk yoğun ilgi gösterdi. Kendine has yorumu ile vatandaşlarla sohbet eden Prof. Dr. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun verdiği konferansta duygu dolu anlar yaşandı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in yaşamından kesitler anlatan Hatipoğlu, hoşgörü ve sevgi mesajları verdi. İnsanlığın gidişatını Hz. Muhammed'in yönlendirmeye devam edeceğini belirtti.

HATİPOĞLU: ALLAH BİZİ MÜSLÜMAN YARATTI, MÜSLÜMAN YAŞATSIN

Vatandaşlara Hz. Muhammed'i örnek almaları gerektiğini ifade eden Hatipoğlu, "Muhammed aşkı varsa yüreklerimizde bir sebebi var. Sadece peygamber olduğu için değil karakteriyle, ahlakıyla ve duruşuyla insanlığa kurtuluş reçetesi sunabildiği için onu kendimize rehber edinmeliyiz. Onun için çok övünün ve sevinin ne mutlu Müslümanım diye, Allah bizi Müslüman yarattı, Müslüman yaşatsın. Vanlı kardeşlerimle beni buluşturan Ak Parti Edremit ilçe belediye başkan adayı Avukat İsmail Say'a teşekkür ediyorum." dedi.

SAY: VANLI KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programın ardından Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Say, yaptığı konuşmada Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu güzel Edremit’imizde “Hasbihal zamanı” programına misafir ettiklerini ifade etti. Say, “Bizleri kırmayarak davetimize iştirak eden sevgili hocamız Sayın Hatipoğlu'na ve salonu dolduran Vanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

 

Editör: TE Bilisim