Van Saray Örenburç’ta öğretmen olarak görev yapan Seher Yandım, Öğrencilerinin ellerinde çatlaklar oluştuğunu ifade ederek devan etti, “ Kendi imkânımla sınıfa krem alarak bir nebze de olsa sorunu hallettim ama bu sorun sürekli oluşan bir durum, daha etkili bir çözüm bulmak için sosyal medyadan da sesimi duyurmaya çalışıyorum.” Dedi.

Seher Öğretmen, Vanbasin.net aracılığıyla öğrencilerinin sürekli olarak krem ihtiyacı bulunduğunu ve bu konuda destek beklediğini dile getirdi.

Vanlı iş insanları, kozmetik esnafı, Belediye Başkanları, yetkili kurum ve kuruluş amirleri başta olmak üzere hayırseverlere seslendi. Öğretmen Seher Yandım, Vanbasin.net’e yaptığı açıklamada, “18 Mart ta atandığım okulda 1. Sınıf öğretmeni olarak görevlendirildim. Köy öğretmenliği hayalimdi hep. Hayallerimde hep yardımcı olurum hediyeler alırım diye kurarken asıl gerçeklerle yüzleştim. En başta temizliğe önem vermek istedim ama ellerini görünce öncelik bu olsun dedim. Başta instagramdan çeşitli markalara mesaj attım sadece birinden dönüt aldım döneceğiz diye. Bekledim ama dönüş olmayınca Twitter’dan sesimizi duyurmak istedim. Sınıfa krem alarak bu sorunu çözebilirdim elbet ama daha etkili olması için evlerinde bulunması gerektiğine karar verdim. Gönül isterdi ki eczaneden en iyi kremler alınsın çocuklara verilsin evlerinden eksik olmasın ama elimizden geldiğince destek olacağım. Çok çok güzel dönütler aldım hiç olmadığım kadar mutluyum. Kremle birlikte kitap, kırtasiye yardımında bulunmak isteyenler de oldu. Soğuk diye boğazları için pastil gönderen, Rize den çay göndermek isteyen de oldu. Herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Benden çok var olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.” Dedi

VANBASIN.NET

Editör: TE Bilisim