ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL - Dün 6’ıncısı gerçekleştirilen Güç Birliği toplantısında bu kez de Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katılımıya ‘Sağlık’ başlığı ile toplantı.

 

Daha önce de bakanların iştirak ettiği ve Van adına önemli adımların atıldığı Güç Birliği toplantılarının sonuncusunda ise Van’a sağlık alanında önemli müjdeler verdi.

 

Bakan daha önce bir kaç ilde yapılan Şehir Hastaneleri Modelinin Van için de başlatıldığını söyledi.

 

BAKAN İLAN ETTİ: BÖLGE HASTANESİ DEĞİL VAN ŞEHİR HASTANESİ!

 

Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay öncülüğünde başlatılan Güç Birliği Toplantısı 6’ıncı kez toplandı. Daha önce bakanlar katılımıyla yapılan toplantıya ‘Sağlık’ buluşmasında bu kez Sağlık Bakanı Recep Akdağ konuk oldu. Günler önce Van’da sağlık alanında önemli çalışmalar yaptıran ve gelir gelmez talepleri dinleyen Bakan Akdağ, Van’a yakından bir alaka gösterip önemli müjdeler paylaştı. Van konusunda oldukça duyarlı davranan ve toplantıda dile getirilen tüm talepleri tek tek cevaplayan Akdağ’ın Güç Birliği toplantısında verdiği önemli müjde Türkiye’de bir kaç ilde uygulanan Şehir Hastaneleri modelinin Van’da da başlatılması oldu.

 

GÜÇBİRLİĞİ FOTO GALERİ! TIKLAYIN

 

Müjdeyi toplantıya paylaşan Akdağ: “Van’daki külliyemizin bütün fonksiyonlarıyla ismi Van şehir hastaneleridir. Bunu da burada ilan ediyorum. Artık Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismini kullanmıyoruz. Van Şehir Hastanesi ismini kullanıyoruz. Diğer illerde bulunan şehir hastanelerinde hangi yenilikleri getirdiysek Van’daki şehir hastanesine de o uygulamaları getireceğiz” şeklinde konuştu. Şehir Hastanesi ile birlikte sağlık alanındaki yenilikleri dile getiren Akdağ, toplantıda kente dair önemli konularda da çözüm ve yapım müjdesi verdi. Erciş Devlet Hastanesi konusu da toplantıda nihayete erdirilen konulardan biri oldu. İstanbul Hastanesi de toplantının gündemindeydi.

 

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISININ TÜM DETAYLARI İÇİN FOTOĞRAFLARA TIKLAYIN!

 

GÜÇBİRLİĞİ SAĞLIK BAŞLIĞI İLE TOPLANDI!

 

 

AKDAĞ’DAN VAN’A ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ!

Editör: TE Bilisim