Erciş'te Kaymakamlık ve Belediye tarafından yürütülen "Şehit Ailelerine ve Gazilere Vefa Projesi" kapsamında şehit ve gaziler evlerinde ziyaret ediliyor.

 

Proje kapsamında ilçedeki şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden heyet, şehit ailelerinin ve gazilerin sıkıntılarını dinleyerek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

 

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Mehmet Şirin Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, böylesi önemli bir projenin başlangıcını yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. "Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarına minnet borcumuzu ödeyemeyiz." diyen Yaşar, şunları dile getirdi:

 

"Onlar bizler için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu htirmek gerekir. Bu nedenle Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin, ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız. Minnet borcumuzu ödemeye çalışacağız." 

Editör: TE Bilisim