Şehrivan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Aytaç Aykaç, düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Gazetenin editörü Eda Aslan ile hayatını birleştiren Aykaç ve Aslan çiftinin düğün töreninde siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve medya sektöründen üst düzey bir katılım sağlandı.

Gazetemiz Şehrivan’ın Genel Yayın Yönetmeni Ömer Aytaç Aykaç ile Eda Aslan, kentteki önemli isimlerin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile evlendi. Diren Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreninde Van’dan önemli isimler de yer aldı. 6 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilen düğün töreni renkli görüntülere sahne olurken düğünde iş dünyasından siyasetçileri, bürokratlardan gazetecilere kadar bine yakın katılımcı ile gerçekleştirildi. Düğüne AK Parti Başbakan Danışmanı İsmail Küçükbayrak, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van Milletvekilleri Gülşen Orhan, Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, CHP İl Başkanı Cemal Şen, SP Van İl Başkanı Özay İlhan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, 23. Dönem Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, İkram Dinçer, Kerem Altun, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çok, İstanbul Van Vakfı Başkanı Müjdan Çelik, Ak Parti önceki dönem il başkanları Abdullah Aras, Hekim Karabıyık ve daha bir çok önemli siyasetçi, bürokrat ve iş adamı katıldı.

SÜRPRİZ MÜZİK İLE SAHNEYE ÇIKTILAR!

Çiftin yoğun katılımlı düğünü renkli görüntüler ile başlarken, Aykaç ve Aslan çifti Selda Bağcan’ın “Yaz Gazeteci Yaz” parçası ile sahneye çıktı. Ardından gerçekleşen pasta kesimi ve dans ile başlayan tören halaylar ile devam etti.

DEVLET İLE MİLLET NİKAHTA BULUŞTU!

Düğünün ilerleyen saatlerinde çiftin nikah törenine başlanırken, nikah töreninde yoğun katılımlı bir buluşma yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı Evlendirme Memuru Melik Çetin’in kıydığı nikahta Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Ak Parti Genel Başkan Başbakan Danışmanı İsmail Küçükbayrak, Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Gökçenay Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Gökçenay, Ak Parti Van Milletvekilleri Gülşen Orhan, Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, YYÜ Rektörü Peyami Battal, CHP Van İl Başkanı Cemal Şen, VESOB Başkanı Faruk Alpaslan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe şahitlik etti. Kıyılan nikah töreninde konuşan AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, şahitlerin kalabalığına değinerek, “Görüyorum ki çiftimizin nikah töreninde hem devlettin hem de milletten bir çok isim var. Bu da demek oluyor ki bu evlilik sağlam temeller üzerinde kurulacak ve inşallah bir ömür bozulmayacak. Çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Şeklinde konuştu. Ardından şahitlerin onayı ile nikah işlemleri tamamlanırken çiftin evlilik cüzdanını da Milletvekili Gülşen Orhan takdim etti.

ÖNEMLİ İSİMLER HALAYDA BULUŞTU

Nikah törenin ardından yeniden başlayan müzik ile katılımcı siyasetçi ve iş dünyasından isimler halayla buluşurken düğünde önemli isimlerin bir araya gelmesiyle de renkli görüntüler oluştu. Çeşitli ikramlar ve takı töreninin ardından, nikâh töreni ve yine halaylarla geç saate kadar devam eden düğünde, Gazeteci Aykaç, kendisini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.


Önder ALTINAL - Şehrivan

Editör: TE Bilisim