Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan Van’da bayii açtı. Milli Egemenlik Caddesi’nde kurulan Seramiksan bayisinin açılışını Van Ticaret ve Sanayi Odası ( VATSO) Başkanı Necdet Takva, Van Barosu Başkanı Murat Timur, BDP eski İl Başkanı Cüneyt Caniş ve Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar tarafından yapıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Türk seramiksan sektörünün yenilikleriyle fark yaşattığını ve bayi ağının her geçen gün büyüdüğünü belirtti.

 

205’NCÜ MAĞAZA VAN’DA AÇILDI

 Çağlar, “Seramiksan’ın markalaşma ve kurumsallaşma faaliyetleri çerçevesinde Van ‘da Kazak İnşaat ile birlikte 204’ncü Mağazamızı açtık. Önümüzdeki dönem ciddi ölçüde inşaat sektöründe faaliyetlerde bulunacağız. Seramiksan 1994 yılında Manisa da kurulmuş bir şirket Türkiye’ye seramik alanında hizmet eden bir şirket. Seramiğin yanında nanoteknolojik granit ve dijital yer ve duvar karoları üretiyor. Bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. Bu anlamda Van da ki bu showroom da ürünlerimizi Van’a ve çevresine sunacağız. Sağ olsunlar açılışımıza birçok kişi iştirak etti. Van’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“FİRMALAR VAN’DAN AYRILIRKEN BİZ VAN’I TERCİH ETTİK”

 Açılışta bir konuşma yapan Seramiksan satış saha müdürü Ayhan Hasyiğit de, “Biz Van a yaklaşık 15 seneden beri gelip gidiyoruz. Van’da ki bu son depremlerden sonra birçok şirket buradan gitti, gelenler oldu, değişiklikler oldu. Kazak inşaat ile yeni bir yola girdik. Şu an Türkiye’de 215 bayimiz var. Amacımız Van’a hizmet edebilmek. Yeni bir yapılanma sürecine girdik. Burada arkadaşlarımızla güzel işler yapmayı düşünüyoruz. Seramiksan sağlık sektöründe de yapı malzemeleri alanında da hizmet veriyor birçok ihtiyacı karşılıyor. Van’da da böyle bir mağazaya ihtiyaç vardı diye düşünüyoruz. Şu an sektörde de yeni yapılanma ve imar planlarında ki sıkıntıdan dolayı bir durgunluk var. Ama bunun önümüzdeki günlerde açılacağını düşünüyoruz. İleride ki günlerde çok iyi yerlere geleceğiz hep beraber.” Dedi.   

 

“VAN’A KALİTEYİ TAŞIYORUZ”

 

Kazak inşaat sahibi Cebrail Kazak ise, “Biz kazak inşaat olarak iç dekorasyon ve mimarlık alanında uzun yıllardır faaliyet yürütüyorduk Van’da. Tabi seramiksan gibi iç dekorasyon ve ıslak zemin alanında kaliteli ürün üreten bir firmanın bayiliğinin olmaması da büyük bir eksikliktir Van ili için. Bu yüzden biz bu firmayı Van iline getirdik. Kaliteli hizmet alarak kaliteli bir yaşam sürmek isteyen vatandaşlarımıza bu hizmeti sunmak istedik. Seramiksan da Van’ın önemli ve kalite isteyen alanlarında kendini göstererek bu ihtiyacı giderecek.” Şeklinde konuştu. 


Ömer Faruk TOKTAŞ-Şehrivan

Editör: TE Bilisim