Vanlı iş adamı Servet Yenitürk'ün kızı Mine Yenitürk, Dr. Yemlihan Ceylan ile hayatını birleştirerek görkemli bir törenle dünya evine girdi. Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğün töreninde misafirler takı takmak için birbiriyle yarışırken dolarlar ise havada uçuştu.

Turistik bir otelde gerçekleştirilen düğün törenine; AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Mehmet Bilici, siyasetçiler ve yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünde gelinin babası iş adamı Servet Yenitürk ise, düğünde misafirlerle birlikte halat çekti. Halay çeken davetlilerin üzerine dolarların yağdırıldığı düğünde, geline yüklü miktarda altın takıldı.

ŞAHİTLER BİLİCİ VE ÖZGÖKÇE

Gelin Mine Yenitürk ile damat Yemlihan Ceylan'ın nikah şahitliğini, AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe yaptı. Evlilik cüzdanını geline teslim eden Bilici, genç çifti tebrik edip mutluluk diledi. Yöresel türkülerin söylendiği düğünde, AK Parti Milletvekili Bilici davetlilerle birlikte halay çekti, yerel sanatçının söylediği türkülere eşlik etti.

TAKI İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Davetlilerin yoğun katılımdan dolayı salona gelen misafirler merasimi ayakta takip etmek zorunda kaldılar. Daha sonra takı merasimi için gelin damat ve davetliler takı salonuna geçtiler. Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğün töreninde misafirler takı takmak için birbiriyle yarışırken dolarlar ise havada uçuştu. Mutluluğu gözlerinden okunan iş adamı Servet Yenitürk, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim