Valisi Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, şehit ailelerine yönelik ev ziyaretlerini sürdürerek, şehitlerin yakınlarının sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor. 


Son olarak, Bitlis’in Güroymak ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Kamuran Ercan’ın İpekyolu ilçesi Cevdetpaşa Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret eden Sevcan Zorluoğlu, şehidin annesi Asmihan Ercan’ın misafiri oldu. Bir süre görüştüğü aile üyelerinin taleplerini dinleyen Zorluoğlu, şehidin 6 yaşındaki oğlu Ümit Nebi Ercan’ı da çeşitli hediyelerle sevindirdi.


Daha sonra aynı ilçenin Yalı Mahallesine geçen Zorluoğlu, burada da Şırnak’ın Uludere ilçesinde yol kontrolleri sırasında PKK’lı teröristlerin infilak ettirdiği mayın nedeniyle şehit düşen Jandarma Er Emin Şener’in baba evine konuk oldu. Şehidin ailesinin sıcak ilgisiyle karşılanan Zorluoğlu, isteklerini dinlediği aile üyeleriyle sohbeti sırasında, şehit ailelerine her zaman çok büyük kıymet verdiklerini ve daima yanlarında olduklarını ifade etti.
Sevcan Zorluoğlu’na ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Selma Biçek de eşlik etti.

Editör: TE Bilisim