ŞEHRİVAN HABER: İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan, Erek Dağı eteklerine yapılaması planlanan ‘Seyir Tepesi’ projesi için 3 ayrı alanda incelemelerde bulunuldu.

İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan’ın seçim vaatleri arasında yer alan ‘Seyir Tepesi’ projesi için ilk adım atıldı. ‘Seyir Tepesi’ projesinin hayata geçmesi amacıyla ön çalışmalar başladı. Bu çalışmalar doğrultusunda İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte ‘Seyir Tepesi’ için üç ayrı noktada incelemelerde bulunuldu. Erek Dağı etekleri boylamında ilk olarak Bostaniçi TOKİ’nin üst tarafına bakılarak daha sonra Bostaniçi TOKi ile Kevenli Mahallesi arasında kalan alanda, son olarak da Kevenli Mahallesi’nin üst tarafında incelemelerde bulunuldu.

“PROJELERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Projeye ilişkin Eş Başkan Yacan, “Seçimlerde halkımıza söz verdiğimiz gibi, projelerimizi en iyi şekilde hayata geçireceğiz. Seyir Tepesi projesi kentimizin eksikliklerinden biri olan ve kentin tanıtımına katma değer katabilecek önemli bir projedir. Bu alanı ziyaret edenler kentin tümünü, Van Kalesi’ni, Van Gölü’nü ve eşsiz gün batımını izleme keyfini çıkarabilecekler” dedi.

Yapılan incelmelerin ardından karar kılınan parselin üzerine kentin kimliğine ve doğal koşullarına uygun bir mimari yapı tasarlanması planlanıyor. Bu anlamda Seyir Tepesi’nin inşası için gerekli çalışmaların en kısa zamanda başlatılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim