Önder ALTINAL - Şehrivan


24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Van-Şişli Öğretmenevi tarafından “Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası” düzenlendi. Turnuvada başarılı olan öğretmenlere Van-Şişli Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törene Van İl Milli eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Şişli Öğretmenevi Müdürü Enver Mürre İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer ,okul müdürleri ve bir çok davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Van İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin, burada yaptığı konuşmada, toplumun oluşmasında öğretmenlerin büyük rolü bulunduğuna işaret ederek, bir gün değil her gün öğretmenler günü olarak kutlanması gerektiğini söyledi. Turnuvada başarılı olan öğretmenleri kutlayan Kırekin, eğitim kurumlarının böylesine güzel faaliyetlere her daim katkı sağladığını ifade ederek, yöneticilerine de böylesine anlamlı gün için yapmış oldukları etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Öğretmen evi Müdürü Enver Mürre ise, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla öğretmenler arasında masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirterek, hem öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutladıklarını hem de masa tenisi sporunu daha da yaygınlaşmayı amaçladıklarını söyledi. Mürre, "Kurumumuza bağlı okullarımız bünyesinde faaliyet gösteren masa tenisi takımlarımız yıllardır gerek Van gerekse de ülke genelinde önemli dereceler kazandı. İlimizde yıldır faaliyet gösteren kurumlarımız akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanda birçok başarıya imza atmıştır. Sosyal faaliyetler çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler günü anısına üçüncüsünü düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasının ödül törenini yaptık. Bu vesile ile masa tenisi sporunun ilimizde yaygınlaşmasını sağlamayı kendimize hedef edindik” dedi.

Turnuvanın kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapıldığını belirten Mürre, başarılı olan eğitimcileri tebrik etti. Turnuvada başarılı olan eğitimcilere 1’inciye tam altın, 2’nciye yarım altın ve 3’ünüye ise çeyrek altın, eşofman takımı ve plaket verildi.

Editör: TE Bilisim