Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirleri Odası (SMMMO) tarafından vergi teknolojileri konulu bir seminer düzenlendi.

 

Odada düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı sürece değinerek, barış inisiyatifinin birer temsilcisi olarak her gün bu konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu savaşın bir an önce bitmesini arzu ettiklerini ifade eden Şahin, “Yaşamın her alanını etkilediği için arzu ediyoruz. Bölge olarak Cizre’ye gidip oradaki meslektaşlarımızın sorunlarını dinledik ve savaşın ne adar acı olduğuna bir kez daha tanık olduk. Bizler ülkemize tekrar barış ve huzurun gelmesini arzu ediyoruz” dedi.

 

Haksız rekabet yazılımına da değinen Şahin, seminerin herkese hayırlı olması dileklerinde bulundu. Daha önce düzenlenen ‘Etik Eğitim’ seminerine katılanlara sertifikaları ve Mali Müşavirlik Ruhsatının verilmesi ile devam eden program, İdea Teknolojileri Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Uğur Doğan tarafından verilen ‘Vergi Teknolojileri’ semineri ile son buldu. 

Editör: TE Bilisim