Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) ‘ 7020 Sayılı Vergi ve SGK Borç Yapılandırma’ semineri düzenlendi.

 

Odada düzenlenen seminere SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, Van Defterdarı Murtaza Kamar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Abidin Göksoy ve mali müşavirler katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Başkan Şahin, Ankara’da yapılan genel kurulda odanın sıkıntılarını, görüşlerini dile getirdiklerini belirtti. Konuşmalarında Türkiye’de hızla değişimlerin olduğuna dikkat çeken Şahin, “Özellikle vergi konusunda değişimler oluyor. Şimdi Maliye Bakanlığı’nın katma değer vergisiyle ilgili çalışmaları var. Katma değer vergisinde İngiliz sisteminin gelme ihtimali olabilir. Yine müşterilerimizi kaybedebiliriz, defter tutma sınırları işletmelerde kalkabilir. Bunun gibi değişimler olabilir. Tabi ülkemize ne kadar uyum sağlar sağlamaz onu ilerideki dönemlerde göreceğiz. Ben bu seminerin hayırlara vesile olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Program, Van Defterdarı Murtaza Kamar ve SGK İl Müdürü Abidin Göksoy tarafından katılımcılara ‘7020 Sayılı Kanun’ hakkında bilgilendirmelerde bulunulması ile sona erdi. 

Editör: TE Bilisim