AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda’ya tebrik ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. 5.olağan kongresinin ardından güven tazeleyen AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda'ya hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Beraberlerindeki heyetle AK Parti İl binasına gelen Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek ve Van Merkez ve ilçe köy muhtarları derneği başkanı İbrahim Köseoğlu, burada İl Başkanı Zahir Soğanda'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

‘HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN’

Toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede konuşan İl Başkanı Soğanda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkesimin ortak paydasının Van olması gerektiğini vurguladı. Van'ın Vanlıya yakışır bir hizmet kalitesi görebilmesi için tüm Sivil Toplum Örgütlerinin, siyasi parti temsilcilerinin, dernek, kurum ve kuruluşların elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Başkan Soğanda, söz konusu Van'ı geliştirmekse, refah sağlanması ise siyasi malzemelerin bir tarafa bırakılması gerektiğini belirtti. Başbakanın katılımı ile gerçekleştirilen partisinin il kongresinin 2015'in ayak sesleri olduğunu söyleyen Soğanda, “Bu yürüyüşümüzde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

‘SİYASİ KAYGILARI KENARA BIRAKMALIYIZ’

Soğanda, “Van ilimizin huzuru, refahı ve gelişmişliği için, herkesim elini taşın altına koymalıdır. Batıdaki illere bakıldığında nüfuslarının Van'dan az olmasına rağmen, farklı partiler siyasi bir yarış içerisinde olmalarına rağmen, söz konusu o il olduğunda tüm kesimler bir araya gelerek, ilin gelişmişliğini sağlamaya çalışıyorlar. Bizlerinde, Van ilimizin de, söz konusu Van ve Vanlı olduğunda siyasi kaygıları bir kenara bırakıp, birlikte hareket etmemiz gerekiyor.” Dedi. Daha sonra birer konuşma yapan Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek ve Van Merkez ve ilçe köy muhtarları derneği başkanı İbrahim Köseoğlu, Başkan Soğanda'yı tebrik ederek, ilin imar planı ilgili sıkıntıları bir süre Başkan Soğanda ile görüştüler.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim