Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.


Sabah saatlerinde il yönetim kurulu üyeleri Adnan Yörük, Abdurrahman Altınok, Halil Sevimli, Şaban Yılmaz ve Ferzende Özaraz ile Saray ilçesine gelen AK Parti Van il Başkanı Av. Zahir Soğanda burada ilçe Başkanı Şeref Çevik ve partililerle vefat eden ilçenin kanaat önderlerinden Hüseyin Gümüşyay'ın taziyesinde bulundu. Okunan duaların ardından aileye sabırlar dileyen Başkan Soğanda, daha sonra Saray ilçe yönetim kurulu üyesi Muzaffer İnci'ye evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduktan sonra merkezde bir kahvede vatandaşlar ile çay içip sohbet etti. İlçenin sorunları konusunda vatandaşlardan bilgi alan Soğanda, buradan ayrılarak Özalp ilçesine geldi. Yoğun kar yağışına rağmen ilçe AK Parti Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ve teşkilatıyla Ağar ailesinin taziyesinde bulunan Soğanda, taziyenin ardından Özalp ilçe teşkilatını ziyaret ederek, ilçe yönetimi ve Kadın Kolları ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Soğanda, teşkilatcılığın sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Hain saldırıda şehit olan Özalp ilçe başkan yardımcısı Aydın Muştu'ya da birkez daha Allah'tan rahmet dilediklerini ifade eden Soğanda, Özalp ilçe teşkilatına kolaylıklar diledi. Başkan Soğanda, "Biz teşkilatlar olarak yaptığımız hizmetleri anlatabiliyorsak başarılı olmamak için hiçbir neden yoktur. Sizler ümmetin geleceği için çırpınan insanlarsınız. Partimizin temel kavramlarından biride disiplindir. Teşkilatlarımız bu disiplinle hareket ediyor. Özalp ilçe teşkilatımıza da yoğun çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Kar kış demeden ilçe ziyaretlerimiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.
Özalp ilçesine yeni atanan Kaymakam Ferhat Vardar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Soğanda ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim