HABER MERKEZİ: 

Dünya’da ve Türkiye’de hızla yayılan Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) hayat şartlarını zorlaştırmaya devam ediyor. Salgın nedeniyle yaşanan bu zorlu süreçte ailesiyle yaşam mücadelesi veren minik Ezgi’nin yardım çağrısına duyarsız kalmayarak yardım elini uzattı.

Dünya’da ve Türkiye’de hızla yayılan Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) hayat şartlarını zorlaştırmaya devam ediyor. Türkiye’de salgının hızla yayılmasının ardından ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan vatandaşları bir kesimi de bu zorlu süreçte ailesiyle yaşam mücadelesi veriyor. Sosyal medya üzerinden minik Ezgi’nin yardım çağrısında bulunmasına karşılık olarak İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, duyarsız kalmayarak yardım elini uzattı. 

İPEKYOLU BELEDİYESİ HEMEN HAREKETE GEÇTİ

İpekyolu Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle, yaşanan bu zorlu süreçte ailesiyle yaşam mücadelesi veren minik Ezgi’nin yardım çağrısına duyarsız kalmayarak yardım elini uzattı. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan minik Ezgi’nin sosyal medya üzerinden yayınladığı yardım çağrısına duyarsız kalmayarak ailenin ziyaret edilmesi ve gerekli yardımların yapılması için İpekyolu Belediyesi, Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü ile İpekyolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’na gerekli talimatları verdi.

AİLEDEN BAŞKAN VEKİLİNE TEŞEKKÜR

Bu kapsamda aileye ziyaret gerçekleştiren ekipler, gıda kolisi, sebze-meyve, temel hijyen malzemeleri ve Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla verilen 1000 ₺ para yardımını aileye ulaştırdı. Evlerine, ziyarete gelen ekiplerin kendisi için getirdiği oyuncak ve çeşitli hediyeli gören minik Ezgi’nin mutluluğu gözlerinden okunurken, baba Sadık E. kendilerine yardım eli uzatan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ve yetkililere teşekkür etti.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Ayrıca İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı sistemlerine kayıtları gerçekleştirilen aileye düzenli olarak yardım verileceğini bildirdi. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan İhtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal belediyecilik anlayışı gereği bu tür yardımların devam edeceğini ifade etti.

İşte Minik Ezgi’nin yardım çağrısında bulunduğu o görüntüler…

Editör: TE Bilisim