ŞEHRİVAN HABER: Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, gündem toplantılarının beşincisini il binasında gerçekleştirdi.

Kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla il binasında bir araya gelen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, gündem toplantılarının beşincisini gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan İlhan, TOKİ tarafından tekrar satışa çıkarılan eski devlet hastanesi arsası ve iskele sahilinde bulunan parkın yıkımıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 

ESKİ DEVLET HASTANESİ ARSASI ve İSKELE PARKI NE OLDU?

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, kentle alakalı konuların ele alındığı basın toplantılarının beşincisini düzenlendiklerini ifade etti. İlhan, tekrar satışa çıkarılan eski devlet hastanesi arsası ve yıkılan iskele parkının gündem konusu olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen yıl TOKİ tarafından satışa çıkarılan ve sonradan satışı durdurulan Eski Devlet Hastanesi yeri dün itibariyle yeniden satışa çıkarıldı. Yine bir yıl önce vatandaşlarımızın denizle buluştuğu en çok gittiği vakit geçirdiği iskele sahili yıkıldı ve yıkıldığı gibi bırakıldı. Bu şehirde adeta yıkım ve talan ekibi gibi çalışanlar iş yapıyoruz adı altında geçen yıllarda müzemizi yıktığı gibi iskele sahilini de yıktı bıraktı” dedi. 

“İNSANLAR SEMBOLİK SİYASETTEN BIKTI”

İlhan son olarak sözlerini şöyle sürdürdü:  “Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak buradan iktidarın sözde vekillerine il başkanına ve ilimizin yönetiminde bulunan yetkililere sesleniyoruz; eski devlet hastanesinin yerinin satışının durdurulması, yerin Van Büyükşehir Belediyesine devredilerek yeşil alan yapılmasını, Van İskele Sahili’nin yeniden düzenlenerek yeniden vatandaşlarımıza açılması hususunda gerekeni yapmanızı ve kalıcı olarak bu sorunların ilimizin gündemin düşürülmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. Buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz, insanlar sembolik siyasetten bıktı. Sonuçlar, somut kararlar, neticeye ulaşmış hizmetler bekliyor. Bunu temin edemiyorsanız eksikliğinizi sadece birbirinizi ağırladığınız uyduruk toplantılarda nutuk atarak dolduramazsınız” dedi.

Editör: TE Bilisim