Merkezi Erciş ilçesinde bulunan derneğin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gençlere verdiği önemden dolayı Vali Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Derneğin gençler için yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Müjde; "Gençlere yönelik sosyal ve eğitim alanında çeşitli etkinlikler düzenleyerek gençlerimizin bilinçlenmesini amaçlamaktayız. Bu amaçla gençlerimize yönelik okuma salonları, el sanatları, mesleki eğitim, sportif faaliyetler, geziler ve üniversiteden öğretim görevlilerinin katıldığı seminerler gibi birçok alanda etkinlikler düzenlemekteyiz. Çalışmalarımız da destek taleplerimizi geri çevirmeyen Sayın Valimize gençlere verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu ise; “Gençlik bir ülkenin geleceğidir. Geleceğimizin daha parlak olması için gençliğimize gereken desteği hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Sizleri bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

BİR ZİYARETTE SMMMO’DAN 

Vali Karaloğlu’na bir ziyarette Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler (SMMMO) Odası Başkanı Yakup Simeklioğlu ve yönetim kurulu üyelerinden. Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yapan ve yeni yönetim kurulunu oluşturan Van Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler (SMMMO) Odası Başkanı Yakup Simeklioğlu, beraberinde yardımcısı ve Genel Sekreter Zekeriya Soygider ve Sayman Atilla Dinçer’le Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası Başkan Simeklioğlu, kendilerini kabul eden Vali Karaloğlu’na teşekkür etti.

SON ZİYARET ETSO’DAN

Vali Karaloğlu’nu son olarak Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yağar ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar, beraberinde yardımcıları Ali Sinoğlu, Murat İzgi ve Meclis Üyesi Tahsin Nadiroğlu ile birlikte Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Yağar ve yönetim kurulu üyelerini sıcak bir şekilde karşılayan Vali Karaloğlu, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Başkan Yağar da, kendilerini makamında kabul eden Vali Münir Karaloğlu’na teşekkür etti.

 

 

 

Editör: TE Bilisim