Van’ı önemli yemek isimlerinden bir tanesi olan Suvari Hacıoğlu’nun Edremit şubesi gerçekleştirilen açılış ile hizmete açıldı.

 

Van’da 4’üncü şubesini hizmete açan Suvari Hacıoğlu Kebapçısı yeni şubesini Edremit yol ayrımında yaptığı açılış töreni ile hizmete açtı. Van merkezdeki hizmetlerinin yanı sıra son olarak Edremit’te hizmet vermeye başlayan Suvari Hacıoğlu’nun yeni şubesinin açılışını Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Tes-İş Sendikası Başkanı Naif Balandı, çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş tarafından yapıldı.

 

Açılış kurdelesini kesen Tes-İş Sendikası Başkanı Naif Balandı yeni işyerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Balandı, “Suvari Hacıoğlu Kebapçısının bugün 4’üncü şubesini hizmete açıyoruz. Ben Van’a büyük değer veren ve yaptığı yatırımlarla Van’a istihdam ve iş olanağı sağlayan Hacıoğlu işyeri sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin.” Dedi.

 

Yeni şubenin açılışıyla ilgili konuşan Suvari Hacıoğlu Kebapçısının yetkilileri ise yeni şubeleriyle birlikte ilçelere de açıldıklarını söyledi. Yetkililer merkezde verdikleri hizmetin Edremit ilçesinde de vereceklerini ve Van’a kebabı sevdirmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

Yapılan açılışın ardından katılımcılar Suvari Hacıoğlu’nda kebabı tattı.


REKLAM HABER: VEYSEL İZGİ

FOTOĞRAF: HAKAN İZGİ

Editör: TE Bilisim