Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva, yerel bir haber sitesinde ‘Ankara’da bir bürokrata dayandırılarak’ yazılan “Vergi Terkini Açıklamaları Siyasal Tuzak Mıdır?” başlıklı makalesine twitter üzerinden sert tepki gösterdi. Twitter üzerinden bomba gibi ifadeler kullanan Necdet Takva'nın sözleri gece boyunca Van ve Türkiye genelindeki Vanlı kullanıcıların ilgi odağı olurken, Takva'nın ilk kez bu kadar sert ifadelerle eleştirilerde bulunması dikkat çekti.

KİM O BÜROKRAT?

Twitter üzerinden “Van için Vergi Terkini talebini "siyasi tuzak" Görenler ihale satıcısı, rüşvetçi, halk düşmanı, Van'a ihanet eden işe yaramazlardır.” diyen Necdet Takva “Van için vergi terkin talebi siyasi tuzaktır diyen hangi "Bürokrat" hangi "dokunulmaz" ise çıkıp boyunu göstersin Van halkı da görsün.” diyerek bürokratın ismini açıklamasını istedi.

İŞTE O SÖZLER!

Van için Vergi Terkini haktır talebini "siyasi tuzak" olarak niteleyen Ankara'daki gözler ya kör ya da siyasi bezirgandır. Zahmet edip vergi terkini meselesini ne zamandan beri hak görüyoruz baksınlar. Biz bunu VanTso seçimleri öncesinden söylüyorduk. bu meseleyi Siyasi tuzak gören beceriksizler kente ihanetin dibindeler. Ayıptır, vebaldir, günahtır. Esnaf tüccar bunu unutmaz. Van için Vergi Terkini talebini "siyasi tuzak" Görenler ihale satıcısı, rüşvetçi, halk düşmanı, Van'a ihanet eden işe yaramazlardır. Van için Vergi Terkini konusunda hiç bir gayreti olmayan dalkavuk temsilcileri ifşa edip kirli faaliyetlerini kamuoyuna ve halka sunacağız.

İLK KEZ BU KADAR ÖFKELENDİ!

Bir Sürü işe yaramaz!gerzek ihaleciyi Ankara'da maaşlanmak üzere gönderirsek tacirin, Esnafın hali bu olur. Haklı talebe siyasi tuzak derler. Van için vergi terkin talebi siyasi tuzaktır diyen hangi "Bürokrat" hangi "dokunulmaz" ise çıkıp boyunu göstersin Van halkı da görsün.

ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim