“Masmavi Umutlarla Van'a Yardıma” kampanyasıyla Van'a bir kamyon dolusu yardım eşyası gönderen Adana Demirspor taraftarları Yılbaşı gecesini, depremzedelerle geçirdi. Yardım eşyalarını depremzedelere kendi elleriyle teslim eden Adanalı taraftarlara Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki Adana Demirspor topluluğu da destek verdi.

 

“DEPREMZEDELERİN HALİ PERİŞAN”


Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adana Demirspor topluluğu adına konuşan İsmail Tuncel, gıda, giyim gibi malzemelerin dağıtımında yardımcı olmaktan mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu: 
“Yüzüncü Yıl Üniversitesindeki Adana Demirsporlular olarak bu kampanyayı öğrendiğimizde çok mutlu olduk. Depremzede kardeşlerimizin hali gerçekten perişan. Gönderilen yardım malzemeleriyle o ailelerin çocuklarının yüzlerinin gülmesi anlatacak gibi değil, yaşanacak türden. Gerçekten çok duygulandık. Buradaki sefalete kayıtsız kalmayan duyarlı insanların gönderdiği bu yardımlar malzemelerini dağıtırken Adana Demirsporlu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Kampanyaya emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilisim