HÜDA PAR Van Tuşba ilçe Teşkilatı haftalık ziyaretlerine devam ediyor.

 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van Tuşba ilçe teşkilatı haftalık ziyaretlerine devam ediyor.

Haftalık esnaf ziyaretlerinin bir yenisini daha gerçekleştiren HÜDA PAR Tuşba ilçe teşkilatı bu haftaki ziyaretlerini Sanayi sitesinde bulunan esnafa yönelik gerçekleştirdi.

 

Esnafın memnun kaldığı ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntıları dinlenerek Hür Dava Partisi’nin esnafın yanında olduğunu belirtildi. Ayrıca esnafın sorun ve sıkıntılarına yönelik HÜDA PAR Van İl Teşkilatının çözüm arayışı içerisinde olduğu belirtildi.

 

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Hür Dava Partisi Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, “Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van Tuşba teşkilatı olarak bu hafta ziyaretlerimiz çerçevesinde ağır makina sanayi esnafını ziyaret ettik. Esnafımız ziyaretlerimizden gayet memnun. Onların sorun ve sıkıntılarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle esnafımız Van’daki imar belirsizliğin çözülmesini ve yepyeni bir imarın yapılmasını yetkili kişilerden talep ediyor. Ayrıca sanayi esnafımız Kapıköy Sınır Kapısı’nın Transit geçişe açılıncaya kadar kapıda etkin ve aktif bir ticaretin olması gerektiğini söylüyor. Bizler esnafımızın her zaman yanındayız. Elimizden geldiği kadar onların sesi olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim