Vali İbrahim Taşyapan, Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin (YYÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonu’nda düzenlenen 2014-2015 Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

 

Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden mezun olan öğrenciler, 2014-2015 yılı Mezuniyet Töreni’nde hayatlarının unutulmaz anlarından birini yaşadı. Vali İbrahim Taşyapan, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve üniversite yönetiminin yanı sıra, aileleri ve arkadaşları da törene katılarak, üniversitedeki son günlerinde yeni mezunlarla bir arada oldu.

 

BESYO Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler ve veliler adına yapılan açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Vali İbrahim Taşyapan, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerden birinden mezun olduklarını hatırlattığı yeni mezunlara, hayata dair tavsiyelerde bulundu. Vali Taşyapan, diplomanın iş hayatı için anahtar olacağını belirterek, tebrik ve başarı dileklerini iletti. Konuşmalar sonrasında Vali Taşyapan, Rektör Prof. Dr. Battal ve İl Emniyet Müdürü Karaaslan, dereceye giren öğrencilere hediyelerini ve diplomalarını verdi. Mezuniyet töreni, kep fırlatılması ve öğrencilerin halaylarıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim