Son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van’a veda etmeye başladı. Veda programı kapsamında Van OSB’yi ziyaret eden Vali Taşyapan, sanayicilerle uzun uzun konuşup eskileri yâd etti.

 

Geçtiğimiz hafta yayımlanan son valiler kararnamesi ile merkeze alınan Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van’dan ayrılmadan önce kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Veda programı kapsamında sabah saatlerinde Van Organize ve Sanayi Bölgesi Başkanlığını ziyaret eden Vali Taşyapan, sanayicilere veda etti. Van Ortadoğu Fuar Kongre Merkezinde sanayicilerle ve OSB başkanı Şemsettin Bozkurt tarafından karşılanan Vali Taşyapan, bayramlaşmanın ardından iki buçuk yıllık görev süresi içerisinde yaşadıklarını kısaca anlattı.

 

 

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

İlk olarak sanayicilerin bayramını kutlayan Taşyapan, “OSB’ler kentler için çok önemli yerlerdir. Bu yüzden sizlerde Van için çok önemlisiniz. Malumunuz bölgemizde işsizlik var. Sizler yaptığınız ve yapacağınız yatırımlarla işsizliği bitirmek için mücadele edeceksiniz. Bu yüzden sizlere çok iş düşüyor. Yapacak çok iş var daha. 2 yıldan fazladır Van’da görev yapıyorum. 2 yıllık süreçte çok şey yaşadık. Olumlu olumsuz birçok olay geçti başımızdan. Biz hepsinin de üstesinden geldik. Kimin üzerimde hakkı varsa helal etsin. Farkında olmadan kimi kırıp üzdüysem özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Burada sizlerle geçen 2 yıllık süreçte Vanlı oldum sayılır. Bundan sonraki süreçte elimizden geldiği sürece işiniz düştüğünde beklerim sizi. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız.” Diye konuştu.

 

 

TAŞYAPAN’A TEŞEKKÜR

Vali Taşyapan’ın ardından kısa bir konuşma yapan OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt, vali Taşyapan’a teşekkür ederek, Van’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


ŞEHRİVAN GÜNCEL: MERAL YILDIZ

 

Editör: TE Bilisim