Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerinden olan Ethica Sigorta, farklı illerden seçtiği en başarılı 90 şirket acentesı ve bölge temsilcilerinden oluşan 110 çalışanı için ödül olarak bu kez Van’da tatil yaptırmayı tercih etti.

 

Van Gölü kıyısında bulunan 5 yıldızlı  bir otelde iki gün konaklayan misafirler hem dinlenme hem de Van’ın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldular.

 

 

Sigorta Şirketinin başarılı görüp ödüllendirdiği 90 şirket temsilcisinden biri olan Van Bölge Temsilcisi Selim ve Emin Bilen kardeşler, ödül amaçlı bu tür tatil gezilerinin daha önce hep yurt dışı, Akdeniz veya Ege kıyılarında yapmayı tercih eden şirket yetkililerine, başarılı gördükleri şirket acentesi için planladıkları bu yılki tatillerini Van’da yapmalarını önerdiler. 

 

 

 

Şirket yetkililerinin bu önerilerine çok sıcak bakmadıklarını ancak Van’ın gezilecek ve görülecek yerlerini anlattıktan sonra, Van’da tatil yapılması için şirket yöneticilerini ikna ettiler.

 

 

 

 

 İki günlük tatil kapsamında Van Gölünün eşsiz koylarından İn Köy’de yüzen, Akdamar Adası ve Van Kalesini gezen, Van Kahvaltısı ve birbirinden lezzetli Van Yemeklerini tadıp düzenlenen müzikli eğlence proğramında halay çekerek şemamme oynama fırsatı bulan misafirlerinin Van’a gelmekten oldukça memnun ayrıldıklarını belirten Selim ve Emin Bilen kardeşler, bu etkinlik sayesinde geziye katılan bazı meslektaşlarının Van hakkındaki ön yargılarının kırıldığını, hatta bazı meslektaşlarının önümüzdeki yıl aileleri ile birlikte Van’a tatil amaçlı gelmeyi düşündüklerini belirtti.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim