Veli ve öğrencilerin katılımlarıyla Elite World Oteli’nin konferans salonunda gerçekleşen açılıp galasında konuşan Temel Kavram Liseleri Müdürü Lokman Tekin, “Bizlere hayatınızın en değerli varlığınızı teslim ediyorsunuz. Bizde öğrencilerimize hayatın her anlamında destek çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Van’ımıza ve bölgemize çok büyük katkıları olabilecek olan bir eğitim kurumunun kıvılcımını atmak üzere bulunuyoruz. Bu kıvılcım ilerde çok büyük insanları yetiştirecek, çok güçlü bir kurum olacaklar. Kavram ailesi olarak öğrencilerimizi geleceğe taşımak bizi mutlu ediyor. Biz onların her birinin bir yıldız olmalarını istiyoruz. Büyük bir öğretmen ve personel kadromuzla hizmetinizdeyiz” dedi.


Kavram Eğitim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş ise, dünyayla yarışabilecek bir nesil yetiştirmeyi amaç edindiklerini belirterek, “Çocuklarla iletişimde onlara güvenmeliyiz ve destek çıkmalıyız. Yanlış yollardan çevirip doğru, güzel yollar göstermeliyiz. Van’da bulunmaktan mutluluk duydum’’ şeklinde konuştu.


Daha sonra eğitim uzmanı Sadık Gültekin, öğrencilerin nasıl başarı elde edeceği, nasıl bir meslek edineceği ve özellikle iyi bir aile ortamının bir öğrencinin başarısına olan etkisi hakkında slayt gösterimi eşliğinde bilgiler verdi.

Editör: TE Bilisim