Erciş’in yeni imajıyla ilgili atandığı günden bu yana hummalı bir çalışma başlatan Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçenin tüm çehresini değiştirecek projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Gerçekleştirecek projelerle Erciş’in yeni bir imaja kavuşacağı belirtilirken, ilçenin tüm çehresini değiştirecek projeler üzerinde çalışılıyor.

 

TOMA’LAR AĞAÇ SULADI

Vanyolu caddesinde başlatılan ve ilçenin vitrin projelerden biri olan Vanyolu Caddesinde sona yaklaşıldı. Sahil yolu projesi kapsamında sahil yolunun asfaltı tamamlanırken, yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar bu kapsamda bir ilke imza atarak, sahil yolundaki ağaçların sulanması için Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA araçlarını seferber etti.

  

“TOMA’LAR TOPLUMA FAYDA SAĞLIYOR”

Çalışmaları her gün yerinde denetleyen ve projeler kapsamında devletin tüm imkânlarını kullanan Yaşar, yeni bir uygulama başlattı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, sahil yolundaki ağaçların sulanması için TOMA ekiplerini seferber etti. Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, “TOMA’larımız bu bölgede genelde toplumsal olayda kullanılan araçlardır. Bu güne kadar birçok olay TOMA’lar sayesinde engellenmiştir. TOMA’lar şimdi olaylara müdahale olarak değil de topluma fayda olacak Erciş’in güzelliği için ağaç sulamada kullanıyoruz. İşte TOMA’ların bu güzel yanı da var. Bu işte görevli olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim