Van’da 1 saat içerisinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kazanın ilki Edremit TOKİ’de meydana geldi. Otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van’daki değişik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Öte yandan ikinci kaza ise, İpekyolu Caddesi-Şabaniye Caddesi yol ayrımında meydana geldi. Edremit TOKİ’de meydana gelen kazaya yaralı almaya giden ambulans, ışıklarda otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralı olmazken, ambulans ve otomobilde maddi hasar meydana geldi. Üçüncü kaza ise, merkez İpekyolu ilçesi Semaverli Kavşak’ta meydana geldi. Otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüs şoförü yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye götürüldü. Dördüncü kaza ise, Akköprü Mahalle’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil Akköprü Deresi’ne uçtu. Meydana gelen kazada sürücü ile yanında bulunan 1 kişi, araç içerisinde sıkıştı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. 4 ayrı kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

 

VAN'DA TRAFİK KAZASI 7 YARALI

Van'da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, İpekyolu Caddesi ile Şabaniye Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Sürücülerin ismi öğrenilemeyen minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil takla atarak bir iş yerinin önünde durdu. Kazada, her 2 araçta bulunan M.S., M.Ö., A.Ö., M.Ö., R.E., E.B. ve M.Ö. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

 

İPEKYOLU’NDA KAZA

İpekyolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, ilçenin 2 Nisan Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 07 APN 02 plakalı otomobil ile 65 FC 019 plakalı minibüs çarpıştı. Ş.C., H.P., M.D., N.E., H.A. ve M.Y. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne buradan da ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

 

ERCİŞ'TE TRAFİK KAZASI

Erciş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, ilçeye bağlı Yukarı Işık Mahallesi civarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 76 AL 076 plakalı şehir içi yük kamyoneti bilinmeyen bir nedenden dolayı seyir halinde iken takla attı. Kazada, C.G., H.A., N.G., Ö.A., N.E. ve M.G. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Erciş Devlet Hastanesi’ne buradan da ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. 

Editör: TE Bilisim