ŞEHRİVAN GÜNCEL - ÖMER FARUK TOKTAŞ - Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulundular. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu başta olmak üzere Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın’ı ve Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdullah Çalım’ı makamlarında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri yürüttükleri projeler ile ilgili istişarelerde bulundular.

 

BELEDİYE ZİYARETİ SOHBET HAVASINDA GEÇTİ

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ağar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Genel Serketer Mustafa Yalçın’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, dernek yöneticilerine Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

ZORLUOĞLU ZİYARETTEN MEMNUN

Belediyeden ayrılan Ağar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nu da makamında ziyaret etti. İlerleyen zamandaki çalışmalar hakkında istişarede bulunan yönetim kurulu üyeleri yakın bir zamanda göreve atanan Vali Zorluoğlu’na da bir nevi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Zorluoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“VANSPORDAN ÜMİTLİYİZ”

Yine yakın bir zamanda Van Büyükşehir Belediyespor Başkanlığı görevine seçilen Abdullah Çalım’a da ziyarette bulunan Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri bu sezon takımdan iyi işler beklediklerini belirterek gereken her türlü desteği sağlayacaklarını vurguladı. 

Editör: TE Bilisim