Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 12, yaşam kategorisinde 19 ve spor kategorisinde 8 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

 

Haber kategorisi birincisi

 

Doğu Guta'da hava saldırıları -Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Hamuriye beldesine düzenlenen hava saldırısında 12 sivil öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırı sonucu yaralanan bir kız çocuğu, sivil savunma ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.


 

Yaşam kategorisi birincisi

 

Van kedilerine takip -Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezince başlatılan proje kapsamında Van kedilerinin derisinin altına yerleştirilen çip sayesinde hayvanın tüm bilgilerine ulaşılabiliyor.


 

Spor kategorisi birincisi

 

Ümit Özat'ın kızgınlığı -Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği ile Akhisar Belediyespor, 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat sinirlenerek elindeki su şişesini fırlattı.


 

 

Hollanda polisinden Türk vatandaşlarına sert müdahale -Hollanda polisi, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu önünde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'ya destek vermek için toplanan Türk vatandaşlarına sert müdahalede bulundu. 

Editör: TE Bilisim