İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında geçtiğimiz gün meydana gelen patlamaya ilişkin Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler gelemeye devam ediyor. İstanbul’da yaşanan terör saldırısına bir kınamada TÜRSAB Doğu Anadolu Yürütme Kurulu Başkanlığından geldi.

 

10 Aralık’ta İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Vodafone Arena yakınlarında TAK’ın bombalı saldırısına tepkiler gelemeye devam ediyor. Patlamada şehit olanlar son yolculuklarına uğurlanırken, Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler çığ gibi gelmeye devam ediyor.

 

İstanbul’daki terör saldırısına bir tepkide Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Doğu Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe ve yönetiminden geldi. Özgökçe yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ta gerçekleşen ve çok çok sayıda polisin ve vatandaşın şehit olduğu saldırıyı lanetledi. Özgökçe, “Terörün her şeklini bir insanlık suçu olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim