Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam’ sloganı kapsamındaki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Tuşba Belediyesi sınırlarında bulunan 67 mahallede temizlik hizmetleri veren Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü meydan, cadde, sokak, sanayi siteleri, yaşam alanları ve resmi kurumlarında temizlik hizmetlerine yeni çözümler kazandırdı. Toplu yaşam alanları ve sanayi sitelerinde sabit temizlik işçileri ile 7 gün 24 saat temizlik hizmeti vermekte.

 

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

 

Küçük sanayi sitesi, İstasyon ve Seyrantepe Mahallelerinde temizlik hizmetlerini yerinde denetmeyen Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Gündoğdu sanayi sitesi Başkanı, site esnafları, Seyrantepe ve istasyon mahallesi sakinlerinden temizlik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’

 

Vatandaşlarla yapılan toplantıda temizlik hizmetleri hakkında teşekkür alan Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gündoğdu, temizlik hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, “İlçe sınırlarımızda bulunan 67 mahallemizde meydan, cadde, sok, resmi kurumlar, oto sanayi, marangozlar, hurdacılar ve tüm semt pazarlarımız1 genel sorumlu, 3 ekip amiri, 2 sevk ve idare amiri ve onlara bağlı 3 kontrol amiri ve 120 personelle birlikte 35 araç filomuzla 3 vardiya halinde mahallelerimizde temizlik hizmetleri veriyoruz. Ayrıca cadde ve sokak yıkamaları yapılarak yol süpürme işlemleri ile program dâhilinde bulvar, cadde ve sokaklara girerek temizlik hizmeti veriyoruz. Bununla birlikte sahil kenarlarında biriken atıklar ekiplerimiz tarafından temizlenerek halkımızın kullanımına hazır hale getiriliyor. Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak temiz çevre sağlıklı yaşam sloganı ile halkımıza aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz” Dedi.

 

Ayrıca küçük sanayi sitesi yönetimini ziyaret ederek temizlik hizmetlerini inceleyen Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Gündoğdu temizlik işleri konusunda Van küçük sanayi yönetimden teşekkür aldı. 

Editör: TE Bilisim