Van Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Kayhan, Pazar günü ailesiyle birlikte gezerken yüksek bir tepeden Van manzarasına bakmaya başladı, Kayhan, bu sırada bir uçağın Van Ferit Melen Havaalanına iniş yaptığını gördü. Van Gölü manzarasıyla birlikte uçağı cep telefonuyla fotoğrafını çekmek isteyen Kayhan bir anda çok hızlı hareket eden bir cisim gördü.

HEYECAN VERİCİ BİR DURUM

Kayhan, uçağı çekerken fotoğraf karesine UFO olduğunu ileri sürdüğü gri, kanatsız ve pervanesiz bir cisim girdiğini belirten Kayhan, şunları anlattı:
“Ailemle birlikte dolaşıyorduk. Dolaştığımız yer Van Gölü manzarası ve havaalanını gören bir yerdi. O sırada bir uçağın iniş yaptığını gördüm. 'Güzel manzara' diye Van Gölü ile birlikte çekmeye çalışırken. Bir anda şaşırdım. Gri bir uçan cismin çok hızlı geçtiğini fark ettim. Bu sırada bende fotoğraf çektiğim için, fotoğraf karemde gözüktü. Telefonumu hemen videosunu açıp bekledim bekli yine çıkar çekerim diye ama bir daha görmedim. Bu sırada düzlük alanda koyunlar ve çevre köyden gelen bir kadın ve 2 çocuk vardı. Tepeden baktığımda onların şaşkınlığını da hissettim. Gördüğüm cismin ne kanadı, ne pervanesi vardı. Van Gölü manzarasıyla uçağı çekmek isterken UFO çektim. Bu çok heyecan verici bir şey.” 

Editör: TE Bilisim