ATV'nin sevilen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Amerikalı Üstad' karakterini oynayan Umut Demirdelen "Eskiden 'bu iş neden bu kadar izleniyor?' diyordum; şimdi işin sırrını anladım. Bence bu dizi, 22 sene daha devam edebilir" diye konuştu.

"VADİ İLE PARLADIM"

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan usta oyuncu "Ben birçok dizide oynadım ama bu dizideki rolüm dikkat çekti. Bu durum beni de şaşırttı ama bu dizide rol alan her oyuncu parlıyor" dedi.

İşte Demirdelen'in açıklamalarından bir kesit;

-Yıllardır oyunculuk yapıyorsunuz ancak 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisindeki 'Amerikalı Üstad' rolüyle dikkat çektiniz. Böyle bir ilgi bekliyor muydunuz?

Bana teklif geldiğinde çok hoşuma gitti. 11 yıldır devam eden ve reyting rekorları kıran bir dizinin içinde olmak beni çok mutlu etti. Dizinin çok sevildiğini biliyordum ama bu denli hayran kitlesi olması beni de şaşırttı. Dizi yayınlandığında resmen hayat duruyor. Geçen gün taksiye bindim; şoför bir yandan diziyi izliyor, bir yandan da bana "Ben 'Kurtlar Vadisi: Pusu' hayranıyım. Dışarıda olsam da diziyi kaçırmam" diyordu. Ben birçok dizide oynadım ama bu dizideki rolüm dikkat çekti. Bu durum beni de şaşırttı ama bu dizide rol alan her oyuncu parlıyor.

"22 SENE DAHA DEVAM EDEBİLİR"

-Sizce bu dizi ne zaman biter?

'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun çok uzun soluklu bir iş olmasını diliyorum. Eskiden "Bu iş neden bu kadar izleniyor?" diyordum ama sonra izlediğimde işin sırrını anladım. Gerçekten çok başarılı bir iş var ortada... Bence bu dizi, 22 sene daha devam edebilir. Senaryo sadece Türkiye ile sınırlı kalmıyor. Ayrıca dizi diğer ülkelerde de izleniyor.

Editör: TE Bilisim