Van Elit World Hotels’de, öceki gün gerçekleşen toplantının açılışında, Vaillant’ın kuruluş ve gelişimini özetleyen özel bir filmin izlenmesinin ardından Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın Vaillant Group’un tarihçesi,  markaları ve dünya genelindeki organizasyonları konusunda bir sunum yaptı.

 

Toplantının devamında Vaillant’ın Türkiye’de 20 yıldır sürdürdüğü başarılı grafik ve Türkiye pazarındaki mevcut konumu hakkında detaylı sunumlar yapıldı. Vaillant Türkiye servis organizasyonu, sadece Vaillant tüketicilerinin üye olabildiği Vaillant Tüketici Club ve Tüketici Şikâyet Birimlerinin, son bir yılda hayata geçirdikleri aktiviteler hakkında da bilgiler verildi. Sunuşların ardından, Vaillant yöneticileri tüketicilerin ürünler ve hizmetler hakkındaki görüş ve önerilerini dinleyerek yeni hizmetler hakkında onları bilgilendirdi. Tavsiyeleri sonucu ödül almaya hak kazanan Tüketici Club üyeleri de teşekkür plaketleriyle ödüllendirildi.

 

350 BİNİ AŞKIN ÜYESİ BULUNUYOR!

 

Vaillant Kombi, Kazan veya Klima kullanan tüm tüketicilerin ücretsiz olarak üye olabildikleri Vaillant Tüketici Club’ün Türkiye genelinde 350.000’i aşkın üyesi bulunuyor. Club üyeleri, Vaillant ürünlerini tavsiye ederek yeni müşteri kazanılmasını sağladıklarında puan kazanıyor. Her tavsiyede alınan ve biriken Puanlarla, üyeler birbirinden değerli armağanların yer aldığı Tüketici Club Ödül Kataloğundan cumhuriyet altınından, elektrikli ev eşyalarına, yurtdışı seyahatlerinden bakım sözleşmelerine kadar çeşitli armağanlara sahip oluyorlar. 

Editör: TE Bilisim