Karayolu ile Güroymak İlçesine geçen Vali Bilmez, ilk olarak Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaklı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretin ardından Vali Bilmez, beraberindeki Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, YYÜ Rektörü Prof.Dr. Hamdullah Şevli, Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte 27 Şubat’ta İdlib’te şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Güven Kurtulmuş’un ailesinin yaşadığı Budaklı Köyü’ne geçti.

Taziye evinde Şehidimizin Babası Aydın Kurtulmuş ve yakınları tarafından karşılanan Vali Bilmez ve beraberindeki heyet aileye taziye ziyaretlerini iletti.  

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Şehit Uzman Onbaşı Güven Kurtulmuş’un babası Aydın Kurtulmuş’la yakından ilgilendi.

Taziye ziyareti Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın Kuran tilaveti ve Van İl Müftüsü Ömer Keskin’in duasıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim