ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL / ANTALYA - Van’da da Valilik görevi yapan ve deprem döneminde önemli işlere imza atanan Münir Karaloğlu, Antalya’da Van Büyükşehir Belediyespor’u ziyaret etti. Vefa örneği göstererek bir otelde kulüp yetkilileri ile bir araya gelen Karaoğlu, Vanspor’a başarı diledi.

 

Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyespor'u, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ziyaret etti. Kulüp As Başkanı Bedrettin Gökçenay, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve kulüp yöneticileri tarafından kamp yapılan otelde karşılanan Vali Karaloğlu, Van Büyükşehir Belediyespor'a başarı diledi. Karaloğlu şu ifadelere yer verdi:

 

"Van şehri futbol geçmişi olan ve futbolu bilen bir şehir. Vanspor’un geçmişteki başarıları da ortada. İnşallah yeni yönetim, yeni hoca ve güçlendirilmiş takımla Van Büyükşehir Belediyespor üst liglere yeniden geri döner diye temenni ediyorum. Feyyaz hoca hem Türkiye’de futbol oynadığı dönemde hem de hocalığı ve kişiliğiyle hepimizin takdir ettiği bir isim. İyi bir yönetim oluşturulmuş gördüğüm kadarıyla. İnşallah bu sene başarı gelir. Van’ın futbol takımının üst liglerde hatta süper ligde olması sadece Van’da yaşayanlar için değil Türkiye’de yaşayan herkes için güzellik olur. "

 

Karaloğlu son olarak, "Ülkenin en doğusunda, bir serhat şehrinden yer alan bir futbol kulübünün üst ligde olmasını herkes ister. Vanspor süper ligdeyken herkesin zaten sempatisini kazanmış bir takımdı. İnşallah eski günlerine döner diye temenni ediyorum. Yönetim ve hocamıza başarılar dilerim." Dedi.

Editör: TE Bilisim