Vali Münir Karaloğlu, kendisini ziyarete gelen Van Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Erciş yolu üzerinde bulunan hizmet binasına giden Vali Karaloğlu, bina girişinde VATBO Başkanı Selman Toprak,  Meclis Başkanı Naif Süer ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı. Daha sonra Toprak’ın odasına geçen Vali Karaloğlu, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tokalaşarak ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

 

TRB2 BÖLGESİ’NİN YENİ HEDEFİ TOBB’DA TEMSİLİYET

 

VATBO Başkanı Selman Toprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Karaloğlu’na ‘teşekkür’ etti. Toprak, 1 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurulunda TRB2 Bölgesi’nden bir temsilcinin yönetim kuruluna aldırma çalışmalarını anlattı. Daha önce TOBB’da 2 olan delege sayısının 9’a çıktığını anımsatan Toprak, 1 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Hakkari, Yüksekova, Erciş ve Muş Ticaret ve Sanayi Odaları’nın da destekleriyle hareket ettiklerini kaydetti. Vali Münir Karaloğlu da TRB2 Bölgesi’nin TOBB’da temsiliyetinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

VATBO Başkanı Toprak, ayrıca küçükbaş hayvanlarda hayata geçirmeyi planladıkları sağım makinesi ve koyun-keçi sütünün ekonomiye kazandırılmasıyla ilgili hazırladıkları proje hakkında da bilgi verdi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası Vali Karaloğlu, VATBO binasından ayrıldı. 

 

Editör: TE Bilisim