Van Valisi İbrahim Taşyapan, Edremit ilçesindeki Türk Telekom Fen Lisesi ile Mizancı Murat Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. 


Beraberindeki Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Türk Telekom Fen Lisesi’ne giden Vali İbrahim Taşyapan, burada okul müdürü Hamza Kardaş tarafından karşılandı. Beraberindekilerle müdür odasına geçen Vali Taşyapan, okul ve öğrencilerle ilgili bilgi aldı. Daha sonra derslikleri gezen Vali Taşyapan, öğrencilerle sohbet ederek gelecek, planlarını sordu. Okulda son olarak öğretmenler odasına geçen Vali Taşyapan, burada da okul öğretmenleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Türk Telekom Fen Lisesi’nin ardından Mizancı Murat Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Vali Taşyapan, burada ise okul müdürü Reşit Özmenteş‘ten okulun ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı. Okulda bir süre incelemelerde bulunan Vali İbrahim Taşyapan, okuldan ayrılırken de bahçede bulunan öğrencilerle bir müddet sohbet etti.

Editör: TE Bilisim