Doğu’nun incisi Van’ın ilk ‘yaşam merkezi’ konseptli alışveriş merkezi olan Van AVM kapılarını 15 Aralık’ta açıyor. Van AVM, 90 mağazası, 10 salonlu sineması, yemek ve eğlence alanlarıyla kente hareket katacak.

 

Liman işletmeciliği, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde uluslararası arenada güçlü, küresel oyuncu, Global Yatırım Holding tarafından kurulan Van AVM 15 Aralık’ta hizmete açılıyor. 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Van AVM, bünyesindeki 90 mağaza, 10 salonlu sinema, yemek ve eğlence alanlarıyla kente hareket katacak. Van’ın en hareketli mekânlarından Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet verecek olan Van AVM, modern mimarisiyle kentin görünüme katkı sağlarken, sunduğu olanaklarla da bölgedeki alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek. Kiralama ve yönetimi JLL Türkiye tarafından yürütülen Van AVM’de alışveriş keyfe dönüşürken, farklı alternatiflerin yer aldığı yemek alanları ve sinema salonlarıyla sosyal yaşam daha da eğlenceli olacak. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, çok heyecanlı olduklarını vurgulayarak, “Çok titiz ve yoğun bir çalışma sonunda nihayet güzel bir noktaya geldik. Van AVM 15 Aralık’ta Vanlılarla buluşacak. Artık gün sayıyoruz” dedi.

 

Van AVM sayesinde kentin ulusal boyutlarda tanınan çok sayıda markayla tanışacağını belirten Bensel şunları söyledi: “Van’ın yanı sıra bölgedeki şehirler ve komşu ülke İran da Van AVM’yi merakla bekliyor. . Alışveriş yapmak için kente gelen İranlı turistler, Van AVM’de vakit geçirmekle kalmayacak aynı zamanda şehrin tarihi yerlerini ve caddelerini de gezerek Van ekonomisine de önemli katkılar sağlayacaktır.” 

Editör: TE Bilisim