Özel günlerin en gözde mekanı olmaya devam eden VAN AVM, Ramazan ayındaki etkinliklerinde hız kesmiyor. 9 Haziran Cumartesi Sefa Doğanay, 14 Haziran Perşembe Bayram Arefesi’nde ise sahnelerin en eğlenceli ikilisi Safiye Soyman ile Faik Öztürk çifti ziyaretçilerle bir araya gelecek.

 

Ramazan ayını ünlü şef Sahrap Soysal’un söyleşisi ve sürpriz kampanyalarla karşılayan Van AVM, Ramazan etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü komedyen Sefa Doğanay ve sahnelerin ünlü ikilisi Safiye Soyman & Faik Öztürk çifti Ramazan eğlenceleri kapsamında ziyaretçilerle buluşacak.

 

 

Katıldığı ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında birçok ünlünün taklidini yaparak birinci olan ünlü komedyen Sefa Doğanay, 9 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’da canlı orkestra eşliğinde ünlü taklitleri ve eğlence dolu muhteşem şovu ile Van AVM’de olacak. Bülent Ersoy, Sezen Aksu, Seda Sayan, Fatih Terim, Mustafa Topaloğlu ve daha birçok ünlünün taklitlerini yapacak olan Doğanay, izleyenlere kahkaha dolu bir gün yaşatacak.

 

 

Türkiye’nin sevilen çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk, 14 Haziran Perşembe günü saat 14.00’da Ramazan’a özel etkinlikte sevenleriyle bir araya gelecek. Sahnelerin renkli ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, eğlenceli sohbetleriyle ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatırken, şarkılarıyla müzik ziyafeti sunacak.

Editör: TE Bilisim