Van AVM, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile çocuklara yönelik Satranç Turnuvası düzenliyor. Turnuva sonunda dereceye giren çocuklara sürpriz ödüller verilecek.

 

Van’ın uluslararası standartlarda ilk alışveriş merkezi Van AVM, kentin sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Kurulduğu ilk günden itibaren Van ve çevre illerin hatta İran’dan gelen turistlerin cazibe merkezi haline gelen Van AVM güzel bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.

 

FARKLI YAŞ GRUPLARI YARIŞACAK

Van AVM, 21 - 22 Ekim tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği iş birliği ile çocuklara yönelik Ödüllü Satranç Turnuvası gerçekleştirecek. Saat 12.00’de başlayacak turnuvaya katılan çocuklar hem eğlenecek hem de başarıları ödüllendirilecek. Aileleri de çocuklarının başarılarıyla mutlu olacak. 2 gün farklı yaş kategorilerinin gruplanacağı turnuvada ilk 3 dereceye girenlere madalya ve sürpriz hediyeler verilecek. Ayrıca turnuvaya katılan tüm çocuk sporculara sertifika belgesi dağıtılacaktır.

 

SOSYALLEŞME MEKANI OLDU

Ziyaretçi sayısında Anadolu kentlerindeki tüm AVM’leri geride bırakarak rekor kıran VAN AVM, yakaladığı ekonomik başarının yanında, hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleriyle kentteki sosyal hayata da canlılık getirdi. Açıldığı günden bu yana geçen yaklaşık iki yılda, çok sayıda resim sergisine sahne olan Van AVM, Anneler Günü’nden Sevgiler Günü’ne, milli bayramlardan, Ramazan eğlencelerine kadar tüm özel günlerde Vanlıların buluşma mekânı oldu.

Editör: TE Bilisim